Bus-RJElektrotechniek2021
slide2
elidenew3
slide3
Laadpaal laten plaatsen

Laadpaal laten plaatsen door specialisten van RJ-elektrotechniek 

Als elektrisch rijder is het enorm voordelig om uw auto thuis op een veilige, snelle en vooral goedkopere manier op te kunnen laden. In tegenstelling tot het gebruik van openbare laadpalen, waar u niet alleen betaalt voor de elektriciteit maar ook voor de dienstverlening, biedt een eigen laadpaal de mogelijkheid om op lange termijn flink te besparen. Een laadpaal laten plaatsen bij u thuis door specialisten zoals RJ Elektrotechniek verzekert u van een altijd beschikbare laadmogelijkheid, waardoor u uw auto kunt opladen wanneer het u uitkomt. Zo kunt u de auto ’s nachts opladen en elke volgende dag starten met een volle accu. 

Het kiezen voor van een eigen laadstation wordt steeds populairder onder particulieren en bedrijven. Dit maakt het mogelijk voor personeel om hun elektrische auto’s op te laden voordat ze weer op pad gaan, of simpelweg voordat ze naar huis rijden. 

Veilig en snel opladen 

De veiligste en snelste manier van een elektrische auto opladen, is met een daarvoor bedoeld laadstation. Een laadpunt is een installatie die gebruikmaakt van hoge spanningen en stroomsterkte. Dit is dan ook een van de redenen waarom het zelf installeren van een laadpaal erg gevaarlijk kan zijn. Daarnaast zijn hier ook bepaalde certificeringen voor nodig. Bij een laadpaal laten plaatsen moeten er aanpassingen worden gedaan in de meterkast en moeten er kabels getrokken worden. Kies voor RJ Elektrotechniek en laat uw laadstation installeren door gecertificeerde monteurs. 

Laadpaal laten plaatsen? Neem contact op! 

Bij RJ Elektrotechniek bent u verzekerd van een professionele installatie door ervaren monteurs. Uw nieuwe laadstation wordt direct aangesloten op de meterkast, met de installatie van een aardlekautomaat en het aansluiten van een nieuwe groep om uw huis of bedrijfspand te beschermen tegen overbelasting. 

Na installatie zorgen onze monteurs ervoor dat de kabels vanuit de meterkast door de muur of vloer naar buiten worden geleid, direct naar uw nieuwe laadstation. Deze kabels kunnen, indien gewenst, worden ingegraven voor een nette afwerking. Uw laadpaal wordt vervolgens vakkundig geïnstalleerd en gebruiksklaar gemaakt op de door u gewenste locatie. Na de laadpaal laten plaatsen zullen onze monteurs u uitgebreid informeren over de werking van uw nieuwe paal, zodat u optimaal kunt genieten van het gemak van het thuis opladen van uw elektrische voertuig. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken! 

Maak a.u.b. uw keuze

RJ Elektrotechniek logo
RJ Elektrotechniek
qoute

RJ Elektrotechniek
een betrouwbaar eenmansbedrijf voor al uw installatiewerkzaamheden.

RJ Elektrotechniek logo
RJ Elektrotechniek