Bus-RJElektrotechniek2021
slide2
elidenew3
slide3
Laadpaal

Laadpaal installeren

Als elektrisch rijder is het fijn om uw auto op een veilige, snelle en goedkoper manier op te laden. Wanneer u uw auto bij een openbare laadpaal oplaad betaalt u niet alleen voor de elektriciteit maar ook een extra bijdrage voor de dienst. Daarom is het op lange termijn vaak voordeliger om een eigen laadpaal voor de deur te laten plaatsen. Naast dat u hiermee kosten bespaard kunt u de auto opladen wanneer het u uitkomt, de laadpaal is tenslotte altijd beschikbaar. Zet de auto ’s nachts aan de oplader en de volgende dag kunt u weer met een volle accu vertrekken.

Steeds meer particulieren en bedrijven kiezen ervoor om eigen laadstations aan te schaffen. Zo kan ook het personeel de elektrische auto’s opladen wanneer ze later op de dag weer op pad moeten of simpelweg weer naar huis moeten rijden.

Veilig en snel opladen

De veiligste en snelste manier van een elektrische auto opladen, is met een daarvoor bedoeld laadstation. Een laadpunt is een installatie die gebruikmaakt van hoge spanningen en stroomsterkte. Dit is dan ook een van de redenen waarom het zelf installeren van een laadpaal erg gevaarlijk kan zijn. Daarnaast zijn hier ook bepaalde certificeringen voor nodig. Bij de installatie van een laadpaal moeten er aanpassingen worden gedaan in de meterkast en moeten er kabels getrokken worden. Kies voor RJ Elektrotechniek en laat uw laadstation installeren door gecertificeerde monteurs.

Installatie van uw laadstation door gecertificeerde monteurs

Wanneer u kiest voor de installatie van uw laadpaal door RJ Elektrotechniek wordt uw laadstation geïnstalleerd door ervaren monteurs. Wij sluiten de laadpaal direct aan op de meterkast van uw huis of bedrijfspand. De monteurs plaatsen een aardlekautomaat en sluiten een nieuwe groep aan. Zo wordt het stroomnet in uw huis of bedrijfspand beschermd tegen eventuele overbelasting.

Na de installatie zal er door de muur of vloer heen geboord moeten worden. De kabels dienen vanuit de meterkast getrokken te worden naar buiten. Deze kabels gaan namelijk rechtstreeks in het laadstation en kunnen indien gewenst worden ingegraven. Vervolgens wordt de laadpaal geïnstalleerd en op de gewenste plek geplaatst. Wanneer de laadpaal volledig geïnstalleerd is zullen de monteurs u vertellen hoe de laadpaal werkt.

Maak a.u.b. uw keuze

RJ Elektrotechniek logo
RJ Elektrotechniek
qoute

RJ Elektrotechniek
een betrouwbaar eenmansbedrijf voor al uw installatiewerkzaamheden.

RJ Elektrotechniek logo
RJ Elektrotechniek