Bus-RJElektrotechniek2021
slide2
elidenew3
slide3
Onderhoudsmonteur elektro

RJ Elektrotechniek voor onderhoud en installatie van elektra 

RJ Elektrotechniek is een allround installatiebedrijf voor elektrotechniek in Heiloo. Als onderhoudsmonteur heb ik jarenlange ervaring binnen de elektrotechniek. Hierdoor heb ik zowel bij bedrijven als particulieren goed onderhoud geleverd en een tevreden klantenkring opgebouwd in o.a. Beverwijk, Alkmaar, Zaandam, Purmerend, Haarlem, Bakkum en Egmond aan zee. Tot in detail weet ik wat nodig is om de complete elektronisch installatie in uw woning of bedrijfspand veilig en vertrouwd uit te voeren. Neem contact op met RJ Elektrotechniek en maak ook kennis met mijn deskundigheid en betrouwbare manier van werken. Als professioneel installatiebedrijf biedt RJ Elektrotechniek uitkomst bij al uw elektrotechnische werkzaamheden. 

Elektrotechnicus of elektricien in Castricum nodig? 

Bij RJ Elektrotechniek staat vakkennis, flexibiliteit, vertrouwen, hoogwaardige service en zekerheid centraal. Vanuit mijn kennis en ervaring kan ik u helpen vanuit de hoedanigheid als: 

  • elektricien 
  • elektromonteur 
  • servicemonteur elektro  
  • elektrotechnicus  
  • onderhoudsmonteur elektrotechniek 

Schakel mijn hulp in voor het aansluiten van elektrische apparatuur of het verhelpen van storingen. Bent u actief bezig met het verduurzamen van uw woning of kantoorpand? Ik lever en sluit graag uw zonnepanelen en LED verlichting aan. Zo dalen direct uw energielasten en heeft u een belangrijke bijdrage geleverd aan duurzaamheid in huis of uw kantoor. 

Allround onderhoudsmonteur elektro 

Het beheer van elektrotechniek doorloopt een aantal stadia. Ontwerp, installatie, service en uiteindelijk onderhoud zijn allemaal belangrijke onderdelen bij het beheer van uw elektrotechnische installatie. Zo wordt er door mij aandacht besteed aan brandmelding, beveiliging en natuurlijk een optimale werking van uw elektra. Doe een beroep op RJ Elektrotechniek en verzeker uzelf zeker van een betrouwbare installatie, die u geïnstalleerd krijgt volgens de huidige kwaliteitseisen.  

Betrouwbare elektromonteur in Noord-Holland 

Neem een kijkje bij projecten die ik heb uitgevoerd en overtuig uzelf van de veelzijdigheid die ik bied. Van het aanleggen van netwerkbekabeling tot alle denkbare werkzaamheden aan uw meterkast ben ik de deskundige die dit op een veilige manier uitvoert. 

Maak a.u.b. uw keuze

RJ Elektrotechniek logo
RJ Elektrotechniek
qoute

RJ Elektrotechniek
een betrouwbaar eenmansbedrijf voor al uw installatiewerkzaamheden.

RJ Elektrotechniek logo
RJ Elektrotechniek